Site icon THE FOREFRONT OF TECHNOLOGY

Hur man tar bort personer på Snapchat

Hur man tar bort personer på Snapchat

Snapchat är en populär app som hjälper dig att dela bilder och videor direkt. Du kan enkelt lägga till din familj och vänner på Snapchat genom att ange deras namn i sökrutan och skicka en förfrågan till dem. Men problemet uppstår när du är villig att ta bort en kontakt från Snapchat.

Även om Snapchat är en bra plattform för att hålla kontakten med dina vänner. Ofta behöver du uppdatera din kontaktlista och radera gamla vänner från Snapchat. Det är dock inte alla som vet exakt hur man tar bort personer på Snapchat.

Om du är någon som letar efter tips om hur du tar bort eller blockerar vänner på Snapchat, har du kommit till rätt sida. Vi har gett dig en komplett guide som kommer att svara på alla dina frågor om hur man tar bort personer på Snapchat. Du måste läsa till slutet för att förstå varje metod och använda det bästa av dem enligt dina preferenser.

Innehåll

  • Hur lägger man bort personer på Snapchat?
  • Saker att göra innan du tar bort en kontakt på Snapchat
  • Hur man tar bort personer på Snapchat
  • Metod 1: Hur man tar bort en vän på Snapchat
  • Metod 2: Hur man blockerar en vän på Snapchat

  • Hur man avblockerar en vän på Snapchat?
  • Kan du radera flera vänner samtidigt?
  • Hur lägger man bort personer på Snapchat?

    Saker att göra innan du tar bort en kontakt på Snapchat

    Du vill inte att kontakten du tar bort ska skicka meddelanden till dig. Därför måste du redigera dina

    sekretessinställningar

    . Detta kommer att se till att din borttagna vän inte kan skicka sms till dig.

    1. Öppna

    Snapchat

    och tryck på din

    Bitmoji-avatar

    tillgängligt i det övre vänstra hörnet av din skärm.

    2. Tryck nu på “

    Inställningar”-ikonen finns i det övre högra hörnet. Du måste hitta “

    Vem kan…

    ” på nästa skärm.

    3. Tryck på “

    Kontakta mig

    ” och ändra det från “

    Alla

    ” till mina vänner“.

    Dessutom kan du också ändra “

    Se min berättelse

    ” till “ Endast vänner

    “. Detta kommer att säkerställa att din borttagna vän inte kan se dina framtida berättelser.

    Hur man tar bort personer på Snapchat