Gillade du någons berättelse på Instagram att du ville ta en skärmdump av deras berättelse utan att låta dem veta? Vi har alla varit där när vi velat ta en skärmdump av någons berättelse på Instagram. Det finns hundratals frestande berättelser som på något sätt känns relaterade, och du vill spara dem för framtiden. Men Instagram-berättelser varar bara i cirka 24 timmar, och det är därför Instagram-användare tar skärmdumpar av en berättelse för att spara dem på sin enhet. Nu uppstår frågan, meddelar Instagram när du skärmdumpar en berättelse? Tja, för att förtydliga denna fråga kan du läsa hela artikeln.
Innehåll
- Meddelar Instagram när du skärmdumpar en berättelse?
- Kan någon berätta om du skärmdumpar en berättelse på Instagram 2021?
Instagrams berättelse Skärmdumpshistorik
Meddelar Instagram när du skärmdumpar en berättelse?
Skärmbildshistorik för Instagrams berättelse Den här funktionen att varna användare när någon tog en skärmdump introducerades först av Snapchat. Snapchat är ganska känt när det kommer till sociala medieplattformar. Du kan skicka privata meddelanden eller bilder, och om du lägger upp en story kan du enkelt se från tittarlistan och hitta användaren som tog skärmdumpen av din story. Hela idén bakom den här funktionen var att skydda användarnas integritet genom att varna dem när någon tog en skärmdump. Men i februari 2018 kom Instagram också med den här funktionen där det brukade meddela folk när någon tog en skärmdump av deras berättelse. En liten ikon skulle visas bredvid användaren som tog en skärmdump av din berättelse på Instagram. Huvudfrågan är om Instagram-användare känner sig kränkta när någon tar en skärmdump? Svaret är nej, och det är anledningen till att Instagram tog bort den här funktionen att meddela Instagram-användarna när någon tar en skärmdump av deras berättelse i juni 2018.
Kan någon säga om du skärmdumpade en berättelse på Instagram 2021? Meddelar Instagram när någon skärmdumpar ett foto som försvinner på Instagram?
Instagram meddelar inte någon när du tar en skärmdump av deras berättelse; men om någon skickar dig ett direktmeddelande om ett försvinnande foto. Ett försvinnande foto är ingenting, men det försvinner när tittaren öppnar det. Men om du tar en skärmdump av det försvinnande fotot på Instagram kommer användaren att få ett meddelande om att någon tog en skärmdump. Du kommer att kunna se en starburst-ikon bredvid det försvinnande fotot som du skickade. Rekommenderas:

