Site icon THE FOREFRONT OF TECHNOLOGY

Ta bort Facebook Messengermeddelanden permanent från båda sidor

Ta bort Facebook Messengermeddelanden permanent från båda sidor

Vi känner alla till pinsamheten som uppstår när vi skickar ett meddelande till någon som inte borde ha skickats. Orsaken kan vara vad som helst, grammatiska misstag, något besvärligt skrivfel eller att av misstag trycka på sändknappen. Lyckligtvis introducerade WhatsApp en funktion för att radera det skickade meddelandet för båda sidor, dvs avsändaren och mottagaren. Men hur är det med Facebook Messenger? Det är inte många som vet att Messenger också erbjuder funktionen att radera ett meddelande för båda sidor. Vi känner alla till den här funktionen som “Radera för alla”. Det spelar ingen roll om du är en Android- eller iOS-användare. Funktionen Ta bort för alla är tillgänglig på båda. Nu behöver du inte oroa dig för all ånger och pinsamhet, för vi kommer att rädda dig. I den här artikeln kommer vi att berätta för dig hur du permanent tar bort Facebook Messenger-meddelanden från båda sidor.

Ta bort ett Facebook-meddelande från Messenger permanent för båda sidor

Precis som WhatsApps Radera för alla-funktion, erbjuder Facebook Messenger också sina användare funktionen att radera meddelanden för båda sidor, dvs funktionen “Ta bort för alla”. Från början var den här funktionen bara tillgänglig på vissa specifika platser, men nu kan den användas nästan var som helst runt om i världen. En sak att notera här är – Du kan bara ta bort ett meddelande från båda sidor inom 10 minuter efter att du skickat meddelandet. När du har passerat fönstret på 10 minuter kan du inte ta bort ett meddelande på Messenger.

Följ stegen nedan för att snabbt radera meddelandet du skickade av misstag för båda sidor.

1. Först och främst, starta Messenger-appen från Facebook på din Android- eller iOS-enhet.

2. Öppna chatten som du vill ta bort meddelandet från för båda sidor.

3. Nu, tryck och håll kvar meddelandet som du vill ta bort . Tryck nu på ta bort och du kommer att se två alternativ som dyker upp på din skärm.