10 tips för att bemästra ditt personliga varumärke i sociala nätverk

Bemästra ditt personliga varumärke i sociala nätverk

I det aktuella scenariot räcker det inte att ha ett socialt nätverkskonto . Ditt sociala mediekonto bör spegla din personlighet och på så sätt skapa ditt personliga varumärke. Innehållet du skapar och delar på ditt sociala mediekonto speglar dig och är kanske lika viktigt som dina offlineliv. Att bygga ditt personliga varumärke online är inte lätt, det kommer att ta lite tid; ändå är det avgörande att skapa ett personligt varumärke för att attrahera rätt trafik och möjligheter.

Tabell över Innehåll

2. Identifiera fältet som du utmärker dig i

 • 3. Dela innehåll regelbundet
 • 4. Skapa engagerande innehåll

  5. Importera personer från dina kontakter

  6. Håll tonen i ditt innehåll konsekvent

 • 7. Håll din bio catchy och unik
 • 8. Gå med i en gemenskap för att nå andra likasinnade

  9. Engagera din publik

  10 . Engagera dig inte i argument

  Här är tio tips för att bygga och bemästra ditt personliga varumärke i ett socialt nätverk.

  1. Uppdatera alla dina sociala mediekonton

  Först och främst, bestäm vilka plattformar du vill använda använda för att engagera sig med din publik. När du har bestämt dig, håll dessa konton uppdaterade med din aktuella information. Dela inte all din privata information utan se också till att du tillhandahåller lite information om dig själv. Ta bort dina gamla konton och behåll de som du faktiskt använder.

  2. Identifiera fältet som du utmärker dig i

  Alla är bra på det ena eller det andra. Det är viktigt att identifiera ditt expertområde. Om du fortfarande är förvirrad över ditt intresseområde och expertis kan du ta lite tid att utforska det och sedan skapa innehåll utifrån det.

  3. Dela innehåll regelbundet

  Om du vill hålla dig relevant online måste du fortsätt skriva regelbundet och bibehåll den konsistensen. Det rekommenderas att inte dela för många inlägg eftersom det kommer att leda till trötthet på innehållet och att dela för lite är också ett problem eftersom det kommer att få dig att se inkonsekvent ut. Vidare, medan du uppdaterar statusar, uppdatera alla dina sociala mediekonton inklusive till och med WhatsApp Status.

  4. Skapa engagerande innehåll

  Det är inte tillrådligt att publicera tråkigt innehåll online eftersom det kommer att göra ditt konto på sociala medier ser tråkigt ut. Håll ditt innehåll engagerande genom att använda innovativa metoder. Att dela andra innehållsskapares innehåll är också ett bra sätt att hålla koll på din bransch.

  5. Importera personer från dina kontakter

  De flesta av dina kontakter använder förmodligen redan konton för sociala medier . Om du skapar ett nytt socialt mediekonto, se till att du importerar alla från din kontakt för att bygga ett miniteam direkt från början. Sociala medianätverk som tillåter fri import av kontakter är Instagram, Facebook, LinkedIn och Twitter.

  6. Håll tonen i ditt innehåll konsekvent

  Tillsammans med konsekvens i publicering av inlägg bör du Se också till att tonen i ditt varumärkesinnehåll är konsekvent. Om du till exempel är en bilentusiast, behåll de flesta inlägg som är relaterade till bilar. På samma sätt kan du skapa en onlineportfölj på ditt konto genom att lägga upp din Sexiga Bilder om du är modell.

  7. Håll din bio catchy och unik

  I din biografi skulle du berätta för världen om dig med några få ord. Se din biografi som din rubrik som ger din publik en uppfattning om dig. Du kan antingen behålla din biografi över nyckelord som är relaterade till dig och även av power statements som beskriver dig.

  8. Gå med i en gemenskap för att nå andra likasinnade

  Nätverk är nyckeln i båda online- och offlinevärlden. Det finns gott om onlinegrupper och gemenskaper där du kan gå med i ett område av ditt intresse för att få kontakt med andra likasinnade. Glöm inte att omge dig med fältledarna för att hålla dig motiverad.

  9. Engagera med din publik

  Det räcker inte att bara göra inlägg på ditt sociala mediekonto, du bör också engagera sig med din publik. Att engagera sig i publiken bör vara ditt sätt att ge tillbaka till samhället som utstrålar kärlek till dig. Har du fått en kommentar på Instagram? Se till att du svarar.

  10. Engagera dig inte i argument

  Ögonblicket när du börjar få kommentarer som försöker dra du ner, se till att du reagerar graciöst. Det är lättare att inleda ett slagsmål med en kritiker, men det skulle vara klokt att hantera situationen med mognad och ge ett svar med nåd och kärlek. Sättet du svarar på både de positiva och negativa kommentarerna kommer att spegla din attityd.

  Att följa dessa tio tips hjälper dig att skapa din alldeles egna onlinestam i onlineutrymmet och växa ditt personliga varumärke. Kom ihåg att det tar lite tid att skapa ditt personliga varumärke och ge inte upp mitt i ditt uppdrag.

  THE FOREFRONT OF TECHNOLOGY

  We monitors and writes about new technologies in areas such as technology, innovation, digitization, space, Earth, IT and AI.

  Related Posts

  Leave a Reply