AWS Instegsjobb: En kort guide till Amazons webbtjänster

AWS nybörjarjobb är mycket efterfrågade. Eftersom Amazon nu är det mest lönsamma företaget i världen, AWS eller Amazon Web Services, erbjuder positioner nätverksingenjörer, arkitekter och utvecklare på nybörjarnivå en väg in på bottenvåningen i världens största företag . Dessa jobb kan utvecklas till chefspositioner inom IT och andra webbtjänster. Du kan bli nästa infrastrukturarkitekt för molninitiativ eller ett annat Amazon-projekt.

För att hitta din inkörsport till det lukrativa fältet AWS-jobb, läs vidare för att lära dig vad dessa jobb innebär och vilka som är tillgängliga för dig. Kom ihåg att dessa är nybörjarpositioner och kommer inte att dra. i sex siffror. Många av dessa IT-tjänster har dock obegränsad tillväxtpotential och kan leda till en lönsam karriär hos Amazon om du har rätt kvalifikationer och får rätt erfarenhet.

AWS startnivåjobb: Kvalifikationer

AWS-jobb kräver datorvana – så mycket borde vara självklart. Det betyder att du behöver en kandidatexamen inom ett område som ger dig relevant erfarenhet. Dessa kan innefatta examina inom informationsteknik, datateknik, programmering eller datavetenskap.

Du kommer sannolikt att utveckla IT-infrastruktur i ditt AWS-jobb, vilket innebär att du behöver professionell certifiering i specifika färdigheter. Detta kan inkludera att bli certifierad och testad inom molnutveckling, nätverksarkitektur, administration, databaser, maskininlärning, analys och annat.

Beroende på projektet kan Amazon själva erbjuda dig utbildning och prov för att bli certifierad inom dina kompetensområden. Du behöver bara ta initiativet och jaga rätt test.

När det gäller färdigheter, hitta ett kodningsspråk och lär dig så mycket du kan. Du behöver erfarenhet av drift på Linux/Unix, såväl som övervakningstjänster som Prometheus och CloudWatch. Eftersom det finns så många applikationer måste du få erfarenhet av att designa system på dem. Molnbaserade applikationer utgör kärnan i AWS-anställdas kompetens.

AWS-anställdas ansvar

Om du hoppas på att sluta arbeta i ett AWS-jobb på ingångsnivå måste du veta vad dessa jobb innebär. Den viktigaste aspekten av AWS-jobb är kunskap. Du måste hålla dig uppdaterad om aktuell infrastruktur när det gäller nätverk och applikationer. Som AWS-proffs kommer du att bli ombedd att utforma för de nuvarande standarderna samt utvärdera ett företags ramverk och förbättra det.

Att definiera dokumentstrategier och distribuera nya applikationer utgör därför en stor del av din tid som AWS-anställd, särskilt i en utvecklarposition. Du måste skapa planeringsstrategier och underhålla företagets infrastruktur också. På ingångsnivå kommer du att ingå i ett team av IT-arbetare. När du utvecklas behöver du erfarenhet av ledning för att köra analyser och implementera lösningar utan ditt team.

The Takeaway for Applicants

AWS instegsjobb är många i modern tid. Detta gör dem mer önskvärda, men inte nödvändigtvis lättare att få tag på. Färdigheterna och ansvaret för AWS-proffs, även på ingångsnivå, kan verka skrämmande till en början. Använd guiden ovan för att få ett försprång på dina kvalifikationer så att du kan ta en position inom det mest lukrativa företagsområdet på marknaden.

THE FOREFRONT OF TECHNOLOGY

We monitors and writes about new technologies in areas such as technology, innovation, digitization, space, Earth, IT and AI.

Related Posts

Leave a Reply