Bästa mobilapparna 2019 i Google Play – Computertechreviews

Innehållsförteckning

I dagens moderna värld finns det en mobilapp för jus inte om allt du kan tänka dig. Appar hjälper dig att kommunicera med andra, dela erfarenheter i onlinevärlden, arbeta, koppla av och ha kul ett tag. Varje år väljer Google ut de bästa apparna för Google Play. Året 2019 var inget undantag.

Google har publicerat en lista över de bästa Google Play-apparna för 2019 . Den här listan innehåller appar som fokuserar på spel, appar, filmer, tv-program och böcker/ljudböcker. Så låt ta en titt på vilka appar som var bäst på Android i år.

Vill ha gratis OSRS guld, kolla in https://only4rs.com/

Vinnare för 2019

  Woebot: Your Self -Vårdexpert

 • Föreställ dig AI
 • Wisdo

  SHADOWGUN LEGENDS

 • Tro aldrig
 • Tick Tock: A Tale for Two

Canva

LÅNGSAMT

MARVEL Strike Force

Bästa genombrottsappen

En kategori som fokuserar på applikationer där användarna kommer att uppskatta designen och upplevelsen av att använda den.

bästa appen är Tasty eller Khan Academy Kids. Vinnaren av denna kategori är dock appen Slowly, som låter dig skicka brev till människor runt om i världen. Du kan lära dig nya personligheter, öva på nya språk och lära dig om andra människors kulturer.

LÅNGSAMT

 • Khan Academy Kids
 • Gott
 • Notion
 • Bästa genombrottsspel

  En kategori som liknar den tidigare, men den här är bara inriktad på mobilspel. Harry Potter: Hogwarts Mystery av Jam City, Inc. dök upp bland TOP 5. eller Star Trek Fleet Command av Scopely.

  Men 1:a plats i denna kategori var MARVEL Strike Force – Squad RPG av FoxNext Games. I det här spelet, som namnet antyder, hittar du karaktärer från serietidningar från Marvel Studios.

  MARVEL Strike Force

  Garena Free Fire: Winterlands

  Old School RuneScape

  Harry Potter: Hogwarts Mystery

  Star Trektm Fleet Command

  Standout Bygg för miljarder erfarenhet

  Denna kategori fokuserar på den bästa marknadsutvecklingsapplikationen. Till exempel är PicsArt Photo Editor en av de bästa.

  Bredvid ligger Cookpad, där matlagning entusiaster delar med sig av recept och bilder på sina måltider. Canva-applikationen från företaget med samma namn vann där du kan skapa original grafisk design för affischer, inbjudningar eller logotyper.

 • Canva

  Kokplatta

  Garena Free Fire: Winterlands

  PicsArt Photo Editor

  Viki

  Bästa tillgänglighetsupplevelse

  Det finns en kategori dedikerad till applikationer som underlättar för personer med funktionsnedsättning I topp 5-valet fanns det en app för personer i rullstol för att utvärdera tillgängligheten på olika restauranger och andra platser i världen. Envision AI, som har vunnit denna kategori, tillåter blinda och synskadade att ta bilder av text som konverteras till tal.

  Envision AI

  Hjulguide tillgänglighet

  Tävla tillsammans!

  TintVision

 • WheeLog!
 • Bästa sociala inverkan

  Dessa appar har den mest positiva sociala effekten i världen. Tror! Tror! : Hjärnträningsspel för barn av Hanamaru Lab eller Bury Me, My Love, som berättar historien om ett syriskt par. Vinnaren är dock Wisdo, där du har möjlighet att dela din livshistoria, hitta en annan person som är i liknande situation, hjälpa varandra och få mer erfarenhet.

   Wisdo

   Begrav mig , min Kärlek

   Tänk !Tror!

  Cube Escape: Paradox

 • Fyrverkeri
 • Manus av Drops.
 • THE FOREFRONT OF TECHNOLOGY

  We monitors and writes about new technologies in areas such as technology, innovation, digitization, space, Earth, IT and AI.

  Related Posts

  Leave a Reply

  © 2022 THE FOREFRONT OF TECHNOLOGY - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress