Bitcoin accepteras! Hur man betalar för mobilstörare med Bitcoin

Bitcoin är en av de mest populära kryptovalutorna i världen. Faktum är att det nyligen nått ett börsvärde på 1 biljoner dollar!

Bitcoin är en digital valuta som du kan använda för att köpa produkter och tjänster. När Bitcoin började, övervägde de flesta butiker inte att acceptera det som en betalningsmetod.

Men nuförtiden accepterar fler och fler återförsäljare Bitcoin som betalningsform. Faktum är att många onlinebutiker, inklusive vår, stolt visar skyltar som säger “Bitcoin accepteras här”. Om du är ny på Bitcoin finns det några saker du bör veta innan du börjar.

Fortsätt läsa för att ta reda på hur du kan komma igång med transaktioner med Bitcoin.

Vad är Bitcoin?

Sedan det lanserades 2009 har Bitcoin skapat buzz och spänning i media och online. Men vad är Bitcoin egentligen?

Satoshi Nakamoto, som förblir anonym fram till denna dag, kom på idén till Bitcoin och lade ut den i sitt ursprungliga Bitcoin whitepaper. Bitcoin lanserades kort därefter och har inspirerat till lanseringen av hundratals andra kryptovalutor.

Bitcoin är ett elektroniskt peer-to-peer kontantsystem. Det är en digital, internetbaserad valuta som är skyddad av kryptografiska funktioner.

Bitcoin körs på blockchain-teknik och viktigast av allt, det är decentraliserat, vilket innebär att det inte kräver en tredje part för att bearbeta och auktorisera transaktioner.

Termen peer-to-peer betyder att användare på Bitcoin-nätverket interagerar direkt, utan att behöva en centraliserad server.

Konceptet med Bitcoin var att eliminera behovet för banker och finansinstitutioner att skapa ett snabbare, mer rättvist system för utbyte.

Blockchain-baserad kryptovaluta

De flesta människor likställer termen “blockchain” med kryptovaluta. Alla kryptovalutor körs på blockchain men inte alla blockkedjor driver kryptovalutor.

Blockchain är en innovativ teknik för att lagra och distribuera data. Du kanske hör vissa människor jämföra det med en “databas”, men det är mycket mer än så.

Medan databaser lagrar data på en central plats, distribueras blockkedjor över hundratals eller tusentals datorer runt om i världen. Det betyder att blockchain är mycket säker.

När Bitcoin-transaktioner äger rum skickas information om det till flera datorer i nätverket. Datorerna arbetar sedan med att lösa ett mycket svårt matematiskt problem för att kunna verifiera transaktionen och lägga till den i blockkedjan.

Varje nod på Bitcoin-nätverket har en kopia av blockkedjan, så information kan inte manipuleras av någon central myndighet.

Komma igång med Bitcoin

Så du är intresserad av att använda Bitcoin men vet inte var du ska börja? Här är vad du behöver veta.

Bitcoinplånböcker

Innan du kan köpa Bitcoin måste du skapa en Bitcoin-plånbok.

Din plånbok är där du kommer att lagra din Bitcoin. Du kan se det som ett bankkonto, förutom att det inte kontrolleras av någon utom dig.

Din plånbok är som en inkörsport till Bitcoin-systemet. Plånböcker innehåller privata nycklar, som är hemliga koder som låter dig göra transaktioner med Bitcoins.

Utan en Bitcoin-plånbok kommer du inte att kunna lagra, köpa eller sälja Bitcoin. Kryptovaluta plånböcker finns i olika former. Det finns mjukvaruplånböcker och hårdvaruplånböcker.

Hårdvaruplånböcker är fysiska, elektroniska plånböcker som låter dig lagra din Bitcoin. De måste vara anslutna till din telefon eller dator innan du kan spendera dina mynt.

Hårdvaruplånböcker är den säkraste och säkraste typen av kryptovalutaplånbok. Om du planerar att köpa stora mängder krypto bör du tänka på att skaffa en hårdvaruplånbok.

Programvaruplånböcker är appar som körs på din telefon eller dator. De skyddar dina privata nycklar men kräver en internetanslutning för att fungera.

Programvaruplånböcker är ett bra val för nybörjare som precis har börjat med Bitcoin. Det bästa med mjukvaruplånböcker är att de är gratis och lätta att använda.

Det finns många olika typer av mjukvaruplånböcker där ute, så gör lite forskning om den bästa för dig och dina behov.

Köpa Bitcoin

När du har installerat din plånbok är nästa steg att köpa lite Bitcoin. Du kan köpa kryptovaluta från en kryptovalutabörs, till exempel Coinbase. (Gå med via den här länken och du kan få $10 i kryptofritt – full transparens – vi får också $10 i kryptofritt, så det är win/win!).

Med utbyten kan du köpa Bitcoin med FIAT-valuta som dollarn.

Det finns flera olika börser där du kan köpa Bitcoin. Men var och en skiljer sig i fråga om avgifter, sekretess, gränser, betalningsmetoder och support.

När du köper Bitcoin från en börs kan du skicka den direkt till din plånbok. Lämna inte din Bitcoin på ditt utbyteskonto eftersom det inte är lika säkert där.

Göra betalningar

Nu när du äger lite Bitcoin kan du använda den för att göra betalningar online.

I början av Bitcoin kunde du bara använda den för att köpa pizza. Nuförtiden accepterar många företag runt om i världen betalningar i olika kryptovalutor.

De flesta oroar sig för säkerheten för Bitcoin-transaktioner. Även om Bitcoin-betalningar är säkra och säkra på blockchain, är det fortfarande värt att vidta försiktighetsåtgärder.

Till exempel, innan du skickar Bitcoin till någon, dubbelkolla alltid att säljaren är legitim. Kolla företagets hemsida och se till att de är över styr.

När du skickar Bitcoin, kontrollera alltid att plånboksadressen är korrekt. Plånboksadresser är långa strängar av bokstäver och siffror och det är lätt att göra fel när man skriver in dem. Leta efter en QR-kod du kan skanna istället för att skriva ut adressen själv

Vi är en av onlinebutikerna som accepterar Bitcoin. Vi handlar med signalstörare inklusive GPS-störare, telefonblockerare och mer.

Bitcoin accepteras här

Bitcoin är ett peer-to-peer digitalt valutasystem. Bitcoin är säkert, säkert och körs på innovativ blockchain-teknik.

Blockkedjan är en decentraliserad reskontra som innehåller information om Bitcoin-transaktioner. För att komma igång med Bitcoin behöver du bara en plånbok och några mynt!

Funderar du på att köpa en mobiltelefonsändare som kan blockera cellsignalen inom ett visst område?

Vi säljer en rad signalsändare som garanterat uppfyller dina behov. Och den bästa delen? På vår sida kommer du att se en banner som säger att Bitcoin accepteras här!

THE FOREFRONT OF TECHNOLOGY

We monitors and writes about new technologies in areas such as technology, innovation, digitization, space, Earth, IT and AI.

Related Posts

Leave a Reply