En signalsändare kan förhindra att fångar använder mobiltelefoner

*. Kriminalvårdens handläggare och vårdnadshavare ska ha noggrann kontroll över vad som sker inom anläggningarna. Det betyder att kriminalvårdare och vaktmästare bör lägga stor vikt vid att reglera mobiltelefonanvändning hos intagna. Denna uppgift kan utföras med en signalsändare. Vi tar dig igenom allt som störsändare gör och förklarar hur de fungerar. Vilka är riskerna för fångar som använder mobiltelefoner?

. Det finns många risker med att fångar kan skaffa mobiltelefoner. Detta kan innebära mer än att bara ringa nattsamtal till familj och vänner. Mobiltelefoner är ett utmärkt verktyg för att kommunicera med andra fängelsefångar och organisera dem. En grupp mobiltelefonaktiverade fångar kan ofta arbeta tillsammans för att organisera ett upplopp. Mobiltelefoner används ofta i gängaktiviteter. Detta scenario involverar inriktning på medlemmar i ett annat band eller någon som uppfattas som en fara.

. En extrem situation kan inkludera dödande eller samordnade överfall av fångvaktare eller anställda. Mobiltelefoner kan också användas utanför fängelset för att hjälpa kriminell verksamhet. Mobiltelefoner kan användas av dömda för att sälja eller köpa olagliga ämnen och få andra att begå brott för deras räkning. En fånge i en väntande rättegång kanske också kan använda sin mobiltelefon för att samordna attacker mot vissa vittnen. Många vittnen kan vägra att vittna mot någon på grund av detta. *. Enkelt uttryckt, att ge fångar mobiltelefoner att använda är en enorm skuld med många återverkningar. Det måste undvikas till varje pris.

Vilka är tecknen på att någon har en mobiltelefon?

Det är vanligt att fångar i fängelse döljer sin mobiltelefonanvändning. De kommer ofta att förvara sina telefoner på hemliga platser i sina celler. Detta kan inkludera ett hål från en madrass eller spjälsäng. *Utseendet på en cell är ett av de enklaste sätten att avgöra om en fånge äger en mobiltelefon. Det är värt att kontrollera om det finns några uppenbara tecken på döljande, till exempel en laddningssladd eller en laddare, för att se om cellen innehåller en telefon. *Det finns andra tecken som du bör vara uppmärksam på. Du kanske hör en ringsignal, ett larm eller bevittnar en fånge som använder telefonen.

Hur får fångar mobiltelefoner?

. I många fall försöker människor smyga in mobiltelefoner i fängelser. Detta kan variera beroende på hur säker anläggningen är. Ibland kan fängelsevakter och personal tillåta fångar att stjäla mobiltelefoner. *Ibland kan korrupta vakter smuggla in mobiltelefoner till fängelser och försöka sälja dem till i utbyte mot pengar, droger eller andra föremål. *Det finns bara ett fåtal sätt på vilka fångar kan skaffa mobiltelefoner utifrån, men det är svårt att stoppa dem. Många anläggningar skulle hellre neutralisera mobiltelefonernas funktion. Vad är en Dosthana.com, frågar du dig?

. En signalsändare, som namnet antyder, är en enhet som stör kommunikationen mellan mobila enheter. Detta görs genom att skicka signaler på samma frekvens som mobiltelefoner. Detta gör att mobiltelefoner inte fungerar korrekt och inte kan ansluta till andra enheter. Radien för signalstörarens effekt kan justeras för att göra den mer eller mindre effektiv. Detta skulle kunna användas för att tillåta fängelsetjänstemän att blockera signaler i områden där fångar finns. Du kan justera denna nivå efter behov. *Detta förhindrar inte bara att fångar engagerar sig i olaglig verksamhet utan gör det också obligatoriskt att de använder övervakade telefonlinjer för att kommunicera med utomstående. Det minskar avsevärt sannolikheten för att fängelsefångar ska kunna koordinera attacker inom och utanför fängelsemurarna.

Hur använder jag det?

. Att aktivera en signalsändare tar bara några sekunder. För att få bästa möjliga användning av din signalsändare är det dock viktigt att identifiera vilka krav du har. Dessa kommer att bero på området för anläggningen och vilken typ av mobiltelefonanvändare du har. Det beror också på hur de intagna förflyttas under dagen. *Du kan behöva ändra signalomfånget eller använda ytterligare störsändare när fångar besöker cafeterian för att äta eller gå ut för att njuta av utomhus. Du kan också se till att de använder badrummet. *. Det är enkelt att installera en signalsändare i din anläggning om du kommer ihåg ovanstående punkter. Det kommer att lägga till ett extra lager av säkerhet till din anläggning, vilket kan vara till stor hjälp.

Att använda en signalsändare är värdefullt

. Det är viktigt att följa riktlinjerna ovan. Dessa riktlinjer säkerställer att du kan använda din signalsändare säkert och effektivt för att skydda din anläggning.

. Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig.

THE FOREFRONT OF TECHNOLOGY

We monitors and writes about new technologies in areas such as technology, innovation, digitization, space, Earth, IT and AI.

Related Posts

Leave a Reply