En Wifi Större kan Hålla dig säker Online

Visste du att internetbrott orsakar 3,5 miljarder dollar årligen i förlorad inkomst för offer? Denna alarmerande statistik kan förklaras av många faktorer. Den främsta orsaken är de allvarliga säkerhetsbristerna i Bluetooth och wifi-teknik. *Nästan allt är idag länkat via internet.

Även kylskåp är uppkopplade online när du söker efter mat. *Tyvärr har cyberbrottslingar gjort det enkelt att få ekonomisk och personlig information från din dator. *Hur kan du vara säker online i denna digitala tidsålder? Ett stycke teknik som kallas en WiFi jammer är en lösning. Du kanske undrar vad en WiFi-sändare är. Den här artikeln hjälper dig att svara på denna och andra frågor. Låt oss börja!

Vad är en Wi-Fi Jammer?

*En wifi-sändare kan låta som något från en spionfilm, men den håller på att bli en mycket populär utrustning. Tekniken skyddar din integritet från hackare som använder din mobiltelefon för att hacka ditt wifi. *Du kan tänka dig WiFi-störare som signalblockerare.

Radiovågorna den sänder ut i luften fungerar på samma frekvens som mobiltelefoner. De kan också kallas mobiltelefonsändare. Alla som försöker komma åt en mobiltelefon inom detta intervall kommer att stoppas. Detta hjälper till att skydda all personlig eller affärsinformation som du kommer åt. Du kan få mer information om wifi-störsändare i vår guide. Hur håller en wifi-sändare dig säker på nätet?

Tidigare behövde hackare kunna komma åt hårdvara eller inloggningsuppgifter för att komma åt dokument lagrade på datorer. Tillkomsten av Bluetooth, som är en ganska ny teknik, har gjort det lättare för hackare att få tillgång till denna känsliga information. *Om du har en Bluetooth-aktiverad enhet löper du stor risk för attacker med skadlig programvara. En studie visade att mer än fem miljarder Bluetooth-aktiverade enheter löpte hög risk för dessa mycket infektiösa skadliga attacker. *Varför är Bluetooth ett så stort problem?

Bluetooth är en frekvens med vilken dokument kan överföras via Bluetooth. Den fungerar i 2,4 GHz-bandet. Cyberkriminella har ett enkelt sätt att utnyttja den här frekvensens allestädes närvarande.

Den vanligaste attacktekniken är BlueBorne. BlueBorne är en metod som använder skadlig programvara för att distribuera ett virus till din dator. Det värsta är att denna attack bara kräver att din Bluetooth-signal är aktiv för att sprida skadlig programvara. En wifi-sändare kan blockera denna signal, vilket är de goda nyheterna. Du är säker när den är påslagen.

Vem behöver en Wi-Fi-störning?

*Tidigare användes signalstörare främst av företag som ville hålla sina kunders information eller företagshemligheter hemliga. Hacking kan leda till allvarliga problem i PR. *Dessa företag använder störsändare för att säkerställa att ingen har tillgång till denna data förutom de auktoriserade.

Nuförtiden kräver många människor wifi-störsändare. Tänk på att du är en känslig dataarbetare och ofta reser utomlands. *Om du har din dator inställd på offentliga platser eller hotell, riskerar du dataintrång. Mobiltelefonstörsändare gör att du kan komma åt internet på ett säkert sätt när du är på offentliga platser. *. Wifi-störsändare kräver dock inte att du har känslig information. Alla som är mer bekväma med att ha en brandvägg mellan sig och världen kan dra nytta av den här utrustningen.

Vilka olika typer av wifi-störsändare finns det?

Det finns många typer av wifi-störsändare som användare kan välja mellan. Dessa störsändare kan bäras i fickan eller handväskan. Vissa är mer kraftfulla och kräver en trådbunden anslutning.

.Wifi-störsändare skiljer sig åt både vad gäller typen av signaler de blockerar och deras räckvidd. Det finns två typer av wifi-frekvenser tillgängliga: 5GHz och 2,4GHz. Den vanligaste frekvensen är 2,4 GHz, som du kommer att se störsändare blockera. *. Men 5GHz har ökat i popularitet. Om du behöver fullt skydd kommer du att vilja hitta ett som skyddar både 5GHz- och 4G-frekvenserna.

En annan skillnad i störsändarprodukter är räckvidden där de kan blockera signaler. *De mest eftertraktade modellerna har ett relativt snävt utbud.

De kan blockera upp till femton till tjugo meter. En mer kraftfull modell krävs om dina störningssignaler ska vara effektiva för att täcka stora ytor. *Några av de dyraste modellerna kan täcka så mycket som tvåhundrafemtio meter med störningssignaler. Kolla in det här urvalet för att se de olika typerna av WiFi-störsändare.

Den här artikeln hjälper dig att förstå hur en wifi-störning kan skydda dig online. En wifi-sändare fungerar inte bara för företag som har känslig data som de vill skydda från allmänheten. *Det är för alla som vill skapa en brandvägg mellan sin enhet och andras.

THE FOREFRONT OF TECHNOLOGY

We monitors and writes about new technologies in areas such as technology, innovation, digitization, space, Earth, IT and AI.

Related Posts

Leave a Reply