Hur man använder en GPS-störare för att hålla dig säker när du är på språng

I modern tid är de flesta av oss beroende av teknik för arbete, fritid och bekvämlighet. Detta innebär att de flesta av våra liv existerar i ett onlineutrymme när vi lämnar spårbara fotspår som passerar. När vi använder en kartfunktion för att komma någonstans eller logga in på offentligt wifi är vi omedelbart mottagliga för dataodling, spårning och mer.

Här på The Dosthana.com erbjuder vi ett brett utbud av produkter för att skydda dig själv i en teknisk tidsålder. Med en mängd professionellt tillverkade GPS-störsändare till salu har vi enheter som täcker dina behov.

Våra enheter fungerar inte bara för personlig säkerhet utan kan också användas för att hjälpa till med produktiviteten i klassrum och andra arbetsplatser. Se våra vittnesmål från nöjda kunder och bedöm själv.

Varför välja vår GPS-signalstörning?

Med andra alternativ ute i världen är frågan alltid, varför välja vårt? Vi ger 1 års garanti på våra produkter som visar att vi står för deras kvalitet. Även efter att garantin avslutats tar vi fortfarande tillbaka våra varor och även om delar och frakt kommer att betalas av kunderna, är service fortfarande på oss.

Vi är stolta över vår otroliga lyhörda kundservice och kommer att sträva efter att svara på en arbetsdag eller snabbare. Det är gratis att ringa vårt nummer på +1 (877) 500-2050 med frågor och funderingar, och annan kontaktinformation finns på vår hemsida.

Våra GPS-störsändare är de bästa på marknaden, professionellt byggda, och inte de billiga knock-off-versionerna du hittar på andra sajter. Vi tycker att det är mycket viktigt att inte ta genvägar med din säkerhet.

Vi erbjuder snabb fri frakt för alla våra produkter som kommer med dig inom 7-10 arbetsdagar. Även om snabb frakt är tillgänglig mot en extra kostnad, bör vårt kostnadsfria alternativ passa de flesta av dina behov. Detta gäller inte statliga beställningar eller bulkköp.

Vi tror helt och hållet på våra produkter, men vi förstår också att saker kan hända. Vår returpolicy är otroligt rimlig då vi vill ha det bästa för våra kunder. Alla produkter är skyddade under 1-års garanti, så om den skulle gå sönder kommer vi att reparera eller byta ut den.

Vårt utbud av GPS-störningsalternativ till salu och hur man använder dem

Eftersom teknik är en så stor del av nutiden, såg vi till att vi erbjuder en stor samling som täcker flera områden av den. Ta en titt på vår produktsida och läs vidare för att hitta exakt den produkt du behöver.

Bärbara GPS-störare

Om du letar efter något att hålla på din person, bekvämt och bärbart, är GPS Jammer- och Portable Cell Jammer-serierna bäst för dig. Dessa enheter är handhållna och får lätt plats i fickan för att ge dig skydd när du är på språng. Du kan välja produkter för specifik användning, som mobiltelefonstörare eller andra som fungerar på en mängd enheter och GPS-signaler.

Hur dessa enheter fungerar för att ge dig svaret på hur de hålla dig säker på språng. När du rör dig genom ditt dagliga liv kommer din telefon att avge en signal till olika mobiltelefontorn. Så här tar du emot meddelanden, samtal och kan lokaliseras via GPS.

GPS Jammer skickar en starkare signal till mobiltornet, efterliknar och övermannar dina telefoner, bryter kommunikationen mellan din mobila enhet och mobiltornen. Detta kommer att göra din enhet osynlig och skydda dig från spårning, oönskade kalla samtal och skydda din information.

Wifi-störare

Våra Wifi-störare erbjuder en annan typ av skydd för att skydda dig från datastöld, dolda kamerainspelningar och spåra din närvaro online. Från personlig, hela vägen upp till företagsanvändning, dessa Wifi-, spionkamera- och Bluetooth-störsändare hjälper till att stoppa värdefull, dyr data- och informationsförlust.

Dessa radiovågor fungerar som brus/störningar för att placera din enhet bakom en skyddsvägg. Skadlig programvara är en populär metod för datastöld och hackning, Wifi-störare blockerar dessa signaler som når dina Blue tooth och Wifi-enheter.

GPS-störare för fordon och bilar GPS-störsändare för fordon är för dem som reser i jobbet eller ofta befinner sig på resande fot. Det kommer inte bara att hjälpa till att skydda dig själv och alla passagerare från oönskat snokande, utan kommer också att säkerställa att allt transporterande gods hålls säkert från säkerhetsintrång.

Det finns föremål som ska monteras inuti fordonet, på utsidan och de med ett bredare inflytandeområde om det passar dina behov. Dessa använder samma principer som de tidigare nämnda enheterna som blockerar signaler och gör dina enheter osynliga för attack och spårning.

Statligt kontrakterade störningar I den motsatta änden erbjuder vi även statliga kontrakterade produkter för GPS-störningsbehov. Vi ger inte bara specialrabatter till brottsbekämpande och utbildningsanläggningar utan vi erbjuder även installation på plats och produktutbildning om så önskas.

Används för att hålla sig under radarn, appliceringen av dessa enheter håller dig dold från upptäckt i hemliga situationer. Att använda signaler som blockerar och stör spårningstekniken ger dig fördelen i taktiska scenarier. Signalstörare har många praktiska användningsområden, ofta enheter för att bekämpa terrorism som använder dessa enheter för att störa telefonutlösare från explosiva enheter.

Betalningar sker tyvärr endast via banköverföring, men undantag kan göras för direkta statliga köp om de avslöjas i förväg. Att fylla i ett kontaktformulär hjälper oss att klargöra prissättningen och låta oss veta om du är huvudköpare eller entreprenör för en statlig myndighet.

Även om våra produkter är pålitliga och professionellt tillverkade, kommer användning med tiden att leda till att delar slits. Vi erbjuder reservdelar som nya antenner, batterier och laddare så att du kan få din enhet att fungera igen.

Sekretess

Som ett företag som strävar efter att ge människor den integritet de förtjänar, vill vi se till att det inte äventyras genom att köpa våra varor. När du beställer behöver vi ditt namn, adress, e-post och telefonnummer för att genomföra köpet. Denna information kommer endast att användas för frakt och är skyddad från tredje part.

Dina bankuppgifter kommer att gå via en säker server för att göra din betalning med ytterligare SSL-kryptering. Detta kommer att skydda din kreditkortsinformation. Vi för inte register över dina bankuppgifter och kommer att förbli konfidentiella under övergången.

När vi säljer de bästa GPS-signalstörarna vill vi backa upp det med vårt eget sekretesslöfte.

Slutord

Säkerhet och säkerhet är otroligt viktigt för oss alla och det gäller i teknisk mening mer än någonsin. Att ha den bästa GPS-sändaren kan stoppa värdefull, dyr information från att läcka, skydda din plats, integritet och mycket mer.

För mer information om vårt företag och alla produkter besök The Dosthana.com och få dig att känna dig säkrare.

THE FOREFRONT OF TECHNOLOGY

We monitors and writes about new technologies in areas such as technology, innovation, digitization, space, Earth, IT and AI.

Related Posts

Leave a Reply