Hur man håller sig säker från hackare som använder en mobiltelefonstörning

Att vara sårbar för något du inte kan höra, du inte kan röra och du kan inte se komma är skrämmande. Det är därför vi fruktar hackare så mycket. Utöver den skada de skapar, innan de skapar den, skymtar de i mörka skuggor runt omkring oss.

Inte många människor (om några) känner sig säkra från hackare. Alla saker du gör för att skydda dig vet du kan vara meningslösa eftersom hackare alltid utvecklas. De kommer på nya sätt att attackera.

Det är en anledning till att människor kan leta efter en signalsändare och mobiltelefonsändare för att skydda sig själva.

Mobiltelefoner är inte säkra från hackare

Du kanske tror att det är en berättelse du läser i nyheterna. Någon känd fick sin smartphone hackad. Även om du inte är en kändis är din telefon sårbar för hackare.

Om en hackare tar sig in i din mobiltelefon, är de ute efter att stjäla värdefull information och konton. De är opportunistiska och ser när de ska slå till. De kan använda en SMS-trojan för att göra detta.

Hur vet du om du har blivit hackad? Finns det konstiga sms eller samtal i dina telefonloggar?

Om du är orolig för att du blivit hackad, leta efter lösenordsåterställningar på dina e-post- och sociala mediekonton. Leta efter verifieringar av nya kontoregistrering.

Kan du hitta några konstiga, oigenkännliga inloggningsplatser på dina konton?

Hackning av mobiltelefoner som lurar

System för att hacka mobiltelefoner kan variera från att komma in i någons röstbrevlåda till att gå med i en direktsänd tvåvägskonversation. Den här typen av hacking kommer sannolikt inte att hända från en främling, utan snarare från någon som du känner. Även om det inte är en främling som hackar din telefon, förblir det en kritisk säkerhetsutmaning.

I en värld som blivit digital och på väg mot WFH-initiativ (arbeta hemifrån) lutar sig naturligtvis människor mot sin mobila enhet och smartphone för att lagra känslig information. Detta öppnar upp en värld full av sårbarheter.

Är iPhone säker från hackare

Folk undrar ofta om denna fråga: är iPhone säker från hackare? Ingen tillverkare av en mobiltelefon kommer någonsin att vara fri från farorna med hackare. De är skrupelfria karaktärer som kommer att hitta ett sätt att attackera.

Om du har en iPhone är ett sätt att skydda dig själv att aktivera “Hitta min iPhone” i dina inställningar. På så sätt skulle en hackare inte kunna få tag på den om du råkar tappa bort din telefon.

Är ring säker från hackare?

Om du ställer dig frågan: Är Ring säker från hackare? Svaret är att de inte är helt säkra, nej. De kan tyvärr hackas.

Ring, ett Amazonägt hemsäkerhetsföretag, har en historia av säkerhetsproblem. Ring har videodörrklockor och smarta säkerhetskameror som ger dig fjärrkontroll av din ytterdörr.

Monterad bredvid din ytterdörr ansluter den med Wi-Fi till din mobila enhet. När en besökare eller arbetare kommer till ditt hem kan du se dem på distans.

Proaktiva sätt att säkra din mobiltelefon från en hackare

Några grundläggande tips och tricks för alla oavsiktliga telefonanvändare kan vara enkla sätt att stoppa telefonhackare.

Först, håll din telefon nära dig hela tiden, särskilt på offentliga platser. Lämna inte din telefon obevakad.

Undvik också Bluetooth-nätverk när du inte behöver det. Stäng av Bluetooth-tjänsten när den inte används.

Om din telefon för närvarande har ett standardlösenord, ändra det lösenordet omedelbart. Försök att inte lagra kreditkortsinformation och din PIN-kod på din telefon.

Var noga med att ta bort allmänt WIFI eftersom deras säkerhet vanligtvis är för bekymmerslös om de har säkerhet överhuvudtaget. Om du har en autoslutförandekomponent på din telefon, stäng av den.

Vad du bör göra är att rensa dina cookies, cacheminne och webbhistorik. Ta bort dessa ofta.

Det är bra att hålla dina appar aktuella och köra uppdateringar. Om en app verkar något opålitlig, ladda inte ner den.

Det är också bra att använda 2FA eller tvåfaktorsautentisering när den är tillgänglig eftersom den erbjuder ett extra lager av säkerhet.

Vad är en mobiltelefonstörning

En mobiltelefonsändare fungerar genom att skicka ut en radiofrekvens, eller RF-signal. Detta är starkare än ett närliggande mobiltelefontorn eller basstation.

Mobiltelefonsändare kan användas i stort sett var som helst. Oftast skulle du hitta dem på en plats där ett samtal kan vara mycket störande eftersom tystnad är en förväntan. Ett exempel skulle vara en plats för underhållningsändamål.

I många jurisdiktioner är signalstörare olagliga och kräver en licens.

Hur fungerar en mobiltelefonstörare

RF-signalen har en frekvens som är som den cellulära bärare använder. Det gör att mobiltelefonen inte kan använda den.

Mobiltelefonens störsändare har en nedlänksfrekvens som stör signalen. När den används visar din mobiltelefon inga staplar.

En mobiltelefonsändare blockerar inte bara signalen, du kommer inte att kunna ringa några samtal inklusive nödsamtal. Mobiltelefonens störsändare har övervunnit frekvensen. Ta därför inte lätt på en mobiltelefonsändare utan med stor försiktighet och omsorg.

The Best Dosthana.coms Online

Hos oss, The Dosthana.com, står vi bakom våra produkter med ett års garanti. Vi stöttar våra kunder och våra produkter. Vi erbjuder produkter som är pålitliga och professionellt byggda.

Vi vet att du har mycket att oroa dig över dessa dagar. Du vill veta att du är säker från hackare.

Inte bara det, utan vi har den bästa kundservicen som finns. Alla frågor överhuvudtaget, vi är här för att hjälpa dig.

Varsågod och ge oss ett försök. Kontakta oss idag!

THE FOREFRONT OF TECHNOLOGY

We monitors and writes about new technologies in areas such as technology, innovation, digitization, space, Earth, IT and AI.

Related Posts

Leave a Reply