Instagram är en av de mest använda apparna för sociala medier idag. Du kan dela bilder såväl som små och stora videor med hjälp av IGTV-funktionen på Instagram. Det låter dig hålla kontakten med dina vänner och familj. Ibland kan du se ett popup-meddelande som “_username har lagt till dig i en grupp“. Det betyder att någon med det “användarnamnet” har lagt till dig i en grupp. Om det görs av dina vänner och familj, kanske du inte har något emot det. Men om det görs av en okänd användare kan du känna dig frustrerad. Som standard tillåter Instagram vem som helst att lägga till dig i en grupp. Detta blir dock en olägenhet för människor som undviker okända på sina konton. Många användare har klagat över att ha lagts till i grupper som de antingen inte tillhör eller inte vill gå med i.
Om du är någon som letar efter tips om hur du hindrar personer från att lägga till dig i en grupp på Instagram, har vi sammanställt en användbar guide för att hjälpa dig med det. Läs till slutet och rädda dig själv från sådana krångel i framtiden.
Innehåll







