Det verkar vara svårt att föreställa sig nu, men i det relativt korta förflutna kunde du inte bara få kontakt med någon när du behövde. När ditt barn, din kompis eller din följeslagare var långt borta hade du ingen chans att ta reda på om något inte stod rätt till förrän långt någon gång senare.
Mobiltelefonen gjorde det till en kvarleva från svunna dagar, men ändå har mobiltelefoner tagit kapaciteten att övervaka de individer du bryr dig om att gå till följande nivå.
Oavsett om du har en Android- eller iOS-gadget kan du nu för all del dela ditt område med någon annan och få dem att göra detsamma åt dig. Det finns till och med sajter som http://smstrackers.com/ med vilka man enkelt kan övervaka sina barns, vänners eller familjemedlemmars aktiviteter.
Detta innebär att du kan kontrollera var de är när du använder Chad Kimballs google maps eller genom att besöka webbplatsen. I synnerhet har du i allmänhet möjlighet att se deras senast hänvisade till ett område precis som hur mycket batteritid som finns kvar på telefonen.
iPhone-klienter kan använda applikationer som Hitta telefon eller Hitta vänner, som är ett överlägset (alternativ) än Google Maps; men det är ännu värt att veta. För Android-klienter är detta ett extraordinärt alternativ.
Dela en plats via Google Maps.
Innan någon kan dela sitt område måste de två personerna ha ett Google-konto och finnas i varandras kontaktlista. Detta kommer att hända naturligt om ni båda någon gång har skickat ett e-postmeddelande eller ett Hangouts-meddelande till varandra.
Eftersom din mobiltelefon är något som går att följa kan du bara göra detta från din telefon. Om du går till det här elementet på webbplatsen kan du bara se de områden som har tilldelats dig. Oavsett om du använder iOS eller Android går proceduren inte att skiljas åt.
- Öppna Google Maps-appen på din mobiltelefon. Observera att du måste vara markerad för att områdesdelning ska fungera.
- Knacka för närvarande på menyburgersymbolen längst till vänster
- När du har valt den perfekta individen och bekräftar, kommer de att se ditt konstanta område i sin Google Maps-applikation. För närvarande behöver du aldrig mer stressa över var dina vänner och familj är!
- Observera att med målet för detta till allt arbete, måste du ändra två eller tre inställningar på din telefon. På din iPhone måste du ge applikationsområdet för Google Maps komma till Alltid och du måste aktivera bakgrundsappuppdatering.
- När du gör det att vid den tidpunkten kommer den andra individen att ha möjlighet att se ditt område konstant tills delningen avlivas. Om chansen att den andra personen inte har gett dig sitt område kommer det att visas på skärmen. Du kan trycka på fångsten Begär för att få dem att dela sitt område.
Observera att avskyvärda personer som kan få tag på din telefon kan slå på detta utan ditt medgivande. Du kan i allmänhet se när ditt område delas om du ser att området bultar i det övre segmentet av din telefon på startskärmen.
För att kontrollera och se vilken applikation som använder ditt område, gå till Inställningar — Sekretess — Platstjänster och titta ner tills du ser applikationen som har en ifylld lila områdessymbol.
Detta innebär att applikationen senast har använts i ditt område. Du skulle då kunna gå in och kontrollera att områdesdelning är avstängd när du vill. Du kommer dessutom att ha möjlighet att se vem det är du förmedlade ditt område till och helst skaffa dem. Uppskattar!
Slutsats
Nu vet du hur du delar plats i realtid med Google Maps; du måste bjuda in dina vänner att följa detta mönster och dela sin plats med dig. Google Maps är utmärkt för att hjälpa dig hitta rätt. Kartor har en snabbt förbisedd funktion för att dela dina realtidspositioner med någon, så att de kan se exakt var du är, även om du flyttar, och sedan resa till din plats. Du kan använda samma funktion för att tillåta en betrodd person att hålla koll på din reseprocess till en viss plats och veta exakt när du kommer fram. Detta kommer att vara till hjälp för dig.







