Vad är en GPS Jammer? Allt du behöver veta!

Har du hört talas om en GPS-sändare? Termen är relativt ny men tekniken har funnits här ett tag. Vi har alla hört talas om hur vi kan hittas vid våra mobiltelefoner.

Vissa svär till och med att våra telefoner lyssnar på våra konversationer. Även om det kan vara ett skämt, kanske det inte är långt ifrån sanningen på något sätt. Har du någonsin pratat om en produkt och sedan öppnat telefonens webbläsare för att hitta samma sak annonserad?

GPS-övervakning är verklig och vissa av oss gillar det inte. Fortsätt läsa för att lära dig allt du behöver veta om hur en GPS-störningsenhet fungerar.

Vad är en GPS-störare?

De flesta människor är mer bekymrade över integritet och säkerhet nuförtiden. Vi slår på nyheterna och hör hur säkerhetsintrången frodas och att vår data kanske inte är säker. Detta är särskilt oroande när det gäller vår sjukvård och finansiell information.

Nu kanske inte ens våra textmeddelanden och e-postmeddelanden är säkra från nyfikna hackare. Det är här GPS-signalstörare kan komma in. En GPS-störare blockerar radiokommunikation.

En enhet sänder ut radiosignaler med samma frekvens som en GPS-aktiverad enhet, vilket skapar störningseffekten. Enheten kan inte bestämma den andra enhetens position. Det är som en teknisk vägg som blockerar din plats.

GPS-störningsenheten är en liten enhet som har en typisk räckvidd på fem till tio meter. Det är olagligt på många ställen men kan köpas online. De flesta kräver låg ström och kan anslutas till en cigarettändare eller USB-port.

GPS-störningsprylar är prisvärda och lätta att använda. De är bra för människor som är intresserade av GPS-övervakning.

Så fungerar GPS

Det är viktigt att veta att GPS-system finns i våra mobiltelefoner. De flesta av oss använder mobiltelefoner och tar dem med oss ​​vart vi än går. GPS står för Global Positioning System.

Detta innebär att genom en metod att använda tre punkter i geografi, kallad triangulering, kan vår plats när som helst hittas. Detta kan vara bra om vi går vilse, men om vi inte vill att vår integritet ska kränkas kan det vara dåligt.

Det kan låta vetenskapligt men satelliter som kretsar runt jorden används för att hjälpa till med dessa exakta platser. GPS fungerar genom att använda satellitradiosignaler. Många bilar har nu GPS-navigeringssystem som använder denna teknik.

Det kan vara praktiskt när du tar en roadtrip eller hittar den kortaste vägen till en destination. Det är också bra när du går vilse och behöver hitta en alternativ väg dit du behöver gå.

GPS-störningsanvändning

Om GPS-navigering är så användbart, varför vill folk ha en GPS-scramblere eller någon typ av GPS-störningsprylar? Även om det finns några goda skäl till störsändare av GPS-signaler, missbrukar vissa människor tekniken.

Det har förekommit fall där lastbilschaufförer använt dessa för att hålla flotthanteringen på avstånd. Många lastbilskörningsföretag använder GPS-system för att övervaka deras förares beteende och spåra var de befinner sig. Om en förare inte vill bli spårad kan han använda en GPS-störningsenhet för att förhindra det.

Vissa människor tycker att de har köpt en bil som har GPS-övervakning och de litar inte på den. Det kan vara svårt att hitta och koppla bort så ibland köper de en GPS-sändare för att bekämpa monitorn.

Många av oss vill ha vår integritet. En GPS-sändare hjälper till att blockera oönskad upptäckt av var du är vid varje given tidpunkt. Vissa människor är rädda för att använda en GPS-sändare eftersom de tror att den blockerar nödsamtal men så är inte fallet.

Du kan använda en GPS-signalsändare och ändå ringa i nödsituationer. Du och dina nära och kära kommer inte att riskera att inte kunna ringa på hjälp.

Behöver du en?

Även om detta är något som bara du kan svara på om du är orolig för att behålla din integritet kan du ha nytta av en GPS-sändare. Många förare använder dem för att hindra sina chefer från att känna till varje steg. Det handlar inte bara om platsen utan om känslan av att din integritet blir stulen.

Många av oss tar vår integritet på allvar och vill jobba med vetskapen om att det inte finns någon som kollar upp oss varje minut av dagen. Många människor vill helt enkelt lämnas ensamma att göra vad de behöver göra och inte bli övervakade under processen.

Som nämnts har vissa bilar nu GPS-navigering och platstjänster installerade i sig när vi köper dem. Vi får inte frågan om vi vill ha den i bilen. Många människor är obekväma med detta så de använder en GPS-signalsändare för att bekämpa monitorn som redan är installerad.

Eftersom GPS finns på de flesta mobiltelefoner kan du använda en kartapplikation för navigering om du vill. Du behöver inte använda ett förinstallerat navigations- och övervakningssystem. En GPS-sändare kommer väl till pass i denna situation.

Kvalitet spelar roll

Som med allt annat nuförtiden är internet fullt av sajter som bär GPS-störsändare. Inte alla av dem fungerar bra eller ens fungerar alls. Det är viktigt att undersöka föremålen och se till att du går med ett företag som backar upp vad de säljer.

Om du bestämmer dig för att köpa någon form av GPS-sändare, gå med ett företag som stolt visar upp sina säkerhetsförseglingar. Kolla in dem och titta på deras rykte.

Vi erbjuder endast de bästa GPS-signalstörarna av högsta kvalitet. Kontakta oss för mer information om hur en GPS-sändare kan hjälpa dig.

THE FOREFRONT OF TECHNOLOGY

We monitors and writes about new technologies in areas such as technology, innovation, digitization, space, Earth, IT and AI.

Related Posts

Leave a Reply