Vilken typ av appar och programvara du behöver för fjärrstyrning av team

Innehållsförteckning

 • Appar och programvara för att hantera fjärrteam
    #1. Samarbetsappar

   • #2. Säker kommunikation
  • #3 Fildelning
 • #2 . Säker kommunikation

  Även om onlinenätverk som kopplar samman anställda har enorma potentiella fördelar för företagets hälsa, medför det risker. Till skillnad från interna nätverk innebär att göra ditt företag online oavsett kapacitet att tusentals nätverk. Och överföringar sker varje dag, vecka, månad etc.

  För att upprätthålla ev. rimlig skyddsnivå måste vissa begränsningar sättas på interaktioner mellan dig och din fjärrstyrda teamledning.

  Problemet med att öka komplexiteten i att dela information och kommunicera med teammedlemmar på distans är att det gör det svårare för människor att utföra sina jobb.

  Lämpliga åtgärder är nödvändiga för att skydda företagsdata och information. Men rimliga medel för tillgänglighet är också avgörande för att upprätthålla effektiviteten. Denna balans är viktig och varierar beroende på känsligheten hos det material ditt företag hanterar. Ange säkra kommunikationsappar.

  Att använda en krypterad meddelandeapp eller en säker kommunikationsapp hjälper dig ta bort riskerna med extern åtkomst till dina data från konversationer med ditt team. När lösenord, autentiseringsuppgifter, betalningsinformation eller andra känsliga detaljer utbyts är det ett nödvändigt steg att ta för din egen säkerhet.

  #3 Fildelning

  Företag lagrar tusentals filer på anställda, kunder, produkter och alla möjliga andra känsliga uppgifter på sina egna servrar. Vanligtvis skyddas detta av avancerade säkerhetssystem som finns på plats. Men vad händer när det inte finns någon centraliserad plats och allt arbete delas mellan distansarbetare? Med detta kommer kommunikationssystem med mycket avancerade krypteringar samt vissa grundläggande metoder för att skydda all information som delas mellan anställda och kunder.

  Med rätt verktyg blir fildelning och dokumenthantering ingen mardröm. Molnlagring kanske inte är tillräckligt säker för all känslig information. Men dokument och filer som måste delas av flera teammedlemmar kan förvaras i säker programvara som ett hanteringsverktyg för mobila enheter som erbjuder begränsad åtkomst.

  Det finns tjänster som erbjuder extra säkerhet plus tillgänglighet på flera platser, vilket kan vara en idealisk lösning för arbete som involverar HR, virtuella assistenter, kundtjänst eller liknande områden.

  Realistiskt sett passar vissa appar eller molnprogramvarutjänster i alla dessa kategorier samtidigt. Appar är inte alltid bekvämt förpackade i en beskrivande.

  Men om du använder dessa kategorier som en baslinje för de typer av funktioner du behöver. Du kommer att vara på rätt väg för att hålla kontakten med din fjärrstyrda teamledning. Och skapa en samarbetande, framgångsrik teammiljö!

  Författare

  Nikola Baldikov
  Nikola Baldikov är en digital marknadsföringschef på Brosix, en säker programvara för snabbmeddelanden för affärskommunikation. Förutom sin passion för digital marknadsföring är Nikola ett ivrigt fotbollsfan och han älskar att dansa.

  Tweets av baldikovn
  https://www.facebook.com/nikola.baldikov
  https://www.linkedin.com/in/nikola -baldikov-7215a417/

   THE FOREFRONT OF TECHNOLOGY

   We monitors and writes about new technologies in areas such as technology, innovation, digitization, space, Earth, IT and AI.

   Related Posts

   Leave a Reply

   © 2022 THE FOREFRONT OF TECHNOLOGY - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress